برنامه نویسی میکروکنترلرها

جزوه برنامه نویسی C ویژه میکروکنترلرها +آموزش AVR به زبان ساده دنیای صنعت برق

در این فصل ابتدا به مفهوم و نحوه کار مبدل ADC پرداخته می‌شود، سپس نحوه راه‌اندازی این مبدل در تراشه‌های STM32F10xx آموزش داده خواهد شد، همچنین یک پروژه پرکاربرد در این زمینه برای دانشجویان در نظر گرفته شده است. تابع‌های اصلی آن شامل _delay_ms() برای تأخیر میلی‌ثانیه‌ای و _delay_us() برای تأخیر میکروثانیه‌ای هستند. در این پروژه، هدف کنترل سرعت و جهت چرخش موتور DC با استفاده از میکروکنترلر STM32 و درایور موتور است. این آموزش برای افراد تازه‌کار و همچنین، فارغ‌التحصیلان فوق‌لیسانس مناسب است. به‌علاوه، حتی اگر شما حرفه‌ای هستید و می‌خواهید مهارت‌های خود را تقویت کنید، می‌توانید به این آموزش ملحق شوید. حدود بیست سال پیش بود که سری جدید میکروکنترلر شرکت اتمل بانام AVR وارد بازار جهانی و ایران شد که با امکانات خارق‌العاده‌ای که داشت در فرصت کمی تونست تمام رقبای قدیمی خودش را پشت سر بگذارد.

با استفاده از زبان C، می‌توانید به صورت مستقیم به ویژگی‌های سخت‌افزاری میکروکنترلرها دسترسی پیدا کنید و از آن‌ها بهره‌برداری کنید. این امر به شما اجازه می‌دهد برنامه‌هایی با عملکرد بهینه و دقیق را طراحی کنید و از امکانات سخت‌افزاری میکروکنترلرها بهره‌برداری کنید. زبان C با قدرت و کارآیی بالا، به برنامه‌نویسان امکان می‌دهد برنامه‌های کامل و پیچیده را برای میکروکنترلرها طراحی کنند. این زبان قابلیت کنترل دقیق بر روی عملکرد سخت‌افزار را به برنامه‌نویسان می‌دهد و اجازه می‌دهد به صورت بهینه و بهترین استفاده از منابع سخت‌افزاری برای میکروکنترلرها دست یابند. یکی از مزایای استفاده از زبان C برای میکروکنترلرها، قابلیت پرتابلی بالای آن است.

میکروکنترلرهای ARM به دلیل ویژگی‌هایی مانند کارایی بالا، مصرف انرژی کم و انعطاف‌پذیری در طراحی، در پروژه‌های مختلف الکترونیکی و مهندسی کاربرد دارند. برای برنامه‌نویسی، شبیه‌سازی، و پیاده‌سازی این میکروکنترلرها، نیاز به ابزارهای توسعه خاصی است که به طراحان این امکان را می‌دهد تا پروژه‌های پیچیده را با دقت و کارایی بالا پیاده‌سازی کنند. در این مقاله، به معرفی ابزارهای مختلف نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای توسعه میکروکنترلر ARM خواهیم پرداخت. میکروکنترلرهای AVR یک ابزار قدرتمند و انعطاف‌پذیر برای توسعه انواع پروژه‌های الکترونیکی هستند. با یادگیری برنامه‌نویسی این میکروکنترلرها با زبان C و استفاده از محیط‌های توسعه‌ای مانند AVR Studio یا Atmel Studio، می‌توانید پروژه‌های خلاقانه و کاربردی را پیاده‌سازی کنید. این مقاله مقدمه‌ای بر دنیای میکروکنترلرهای AVR بود و شما را برای یادگیری بیشتر و توسعه مهارت‌های خود در این حوزه آماده می‌کند.

2- حافظه  ذخیره برنامه ها و داده ها در میکروکنترلر ها بر عهده تراشه های حافظه است، تراشه ها به شکل های مختلفی نظیر RAM، ROM، EPROM، EEPROM، حافظه Flash و غیره وجود دارد. یکی از مهم‌ترین قطعات الکترونیکی که می‌توانید در هر وسیله الکترونیکی پیشرفته‌ای آن را پیدا کنید میکرو کنترلر است. اولین میکرو کنترلر جهان در سال 1974 با عنوان TMS 1000 به صورت تجاری روانه بازار شد. SPI به دلیل سرعت بالا و قابلیت انتقال داده با نرخ بالا، بهترین انتخاب برای کاربردهایی است که نیاز به سرعت بالا دارند. پروگرم کردن به مرحله‌ای گفته می‌شود که برنامه کامپایل شده از کامپیوتر به حافظه دائم میکرو انتقال می‌یابد.

I2C (Inter-Integrated Circuit) یک پروتکل ارتباط دو سیمه است که از خطوط SDA (برای داده) و SCL (برای کلاک) استفاده می‌کند. این پروتکل امکان ارتباط چندین دستگاه با استفاده از آدرس‌دهی منحصر به فرد را فراهم می‌کند. هر دستگاه در این شبکه دارای یک آدرس یکتا است و ارتباط توسط Master کنترل می‌شود. برنامه کارآموزی مهندسی الکترونیک یوبرد فرصتی منحصربه‌فرد برای افرادی است که می‌خواهند مهارت‌های خود را در یک محیط حرفه‌ای و پویا تقویت کنند. با پیوستن به تیم یوبرد، اولین گام را برای تبدیل شدن به یک متخصص حرفه‌ای بردارید. کارآموزی میکروکنترلر یوبرد فرصتی عالی برای کسانی است که می‌خواهند مهارت‌های میکروکنترلری خود را به سطح حرفه‌ای ارتقا دهند و وارد بازار کار شوند.

فهمیدیم که میکروکنترلر یک تراشه کوچک و قابل برنامه‌ریزی است که به عنوان مغز بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌شود. این تراشه‌ها ترکیبی از پردازنده، حافظه و واحدهای ورودی/خروجی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد تا وظایف مختلفی را در سیستم‌های تعبیه‌شده انجام دهند. برای شروع کار با میکروکنترلرها، ابتدا باید با مفاهیم پایه‌ای الکترونیک مانند مدارهای ساده، مقاومت، خازن و ترانزیستور آشنا شوید. سپس می‌توانید با میکروکنترلرهای محبوب مانند آردوینو (Arduino) یا PIC شروع کنید. این پلتفرم شامل یک برد توسعه و یک محیط برنامه‌نویسی است که به شما امکان می‌دهد تا کدهای خود را به راحتی نوشته و روی میکروکنترلر آپلود کنید.

پس از آشنایی با اصول و مبانی میکروکنترلرها و تکمیل چندین پروژه عملی، سوالی که پیش می‌آید این است که گام بعدی چیست؟ در ادامه، به راه‌هایی برای گسترش دانش و تجربه در این حوزه می‌پردازیم. با اتصال یک سنسور دما مانند LM35 به میکروکنترلر PIC و نمایش دما روی یک نمایشگر LCD، می‌توان یک دماسنج دیجیتال ساده طراحی کرد. این‌قدر عالی طراحی و ساخته‌شده‌اند که هم‌اکنون نیز باوجود میکروکنترلر های جدید و حتی پرسرعت‌تر نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند و بردهای به‌اصطلاح آردوینو مبتنی بر میکروکنترلر AVR طراحی‌شده‌اند. به طور کلی نمیتوان یک میکروکنترلر را به عنوان بهترین میکروکنترلر انتخاب کرد. زیرا با توجه به شرایط و معیار های پروژه شما بهترین میکروکنترلر میتواند متفاوت باشد. تعداد این پورت ها بسته به نوع میکروکنترلر متفاوت است و معمولا برای رابط دستگاه های ورودی و خروجی خارجی مانند سنسور ها، واحد های نمایشگر و غیره استفاده می شوند.

مکتب‌خونه، یکی از پلتفرم‌های آموزشی معتبری است که دوره‌های آنلاین آموزش میکروکنترلر را در اختیار متقاضیان و علاقه‌مندان قرار داده است. در صورتی که شما هم تمایل دارید با کلیات، جزئیات و قوانین حاکم بر میکروکنترلرها و برنامه‌نویسی آن‌ها آشنا شوید، در دوره‌های آموزش میکروکنترلر مکتب‌خونه شرکت کنید. زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی مانند C، C++‎ و Assembly برای کار با میکروکنترلرهای ARM مورد استفاده قرار می‌گیرند. با این حال، زبان C به دلیل سادگی و کارایی بالا، محبوب‌ترین زبان برای این منظور به شمار می‌رود. در مکتب خونه انوع آموزش زبان سی و سی پلاس پلاس و آموزش زبان اسمبلی موجود است.

در فصل اول آموزش نحوه خواندن ورودی‌های دیجیتال توسط میکروکنترلر STM32 تشریح شد. اما در عمل، باید فقط در زمانی که تغییر وضعیتی در سیگنال‌های دیجیتال ورودی اتفاق می‌افتد CPU هم درگیر شود. در فصل دوم آموزش برنامه‌نویسی میکروکنترلرهای STM32 ARM، وقفه‌های خارجی یا EXTI آموزش داده می‌شود. یاد خواهیم گرفت که چگونه یک پین GPIO میکروکنترلر را طوری تنظیم کنیم که فقط زمانی که یک لبه‌ی پایین‌رونده و یا بالا‌رونده (و یا در هر دو حالت) در سیگنال دیجیتال ورودی اتفاق افتاد، یک تابع معینی اجرا شود. در این مرحله، باید ابزارهای مناسب برای برنامه‌نویسی میکروکنترلر ARM را انتخاب کنید.

پس از آموزش میکروکنترلر می‌توان برای تقویت مهارت اقدام به ساخت سیستمی برای کنترل دما، هشدار دما، تایمر دیجیتال، ربات تشخیص خط و… کرد. آموزش زبان برنامه‌نویسی سی و یادگیری نرم‌افزارهایی مانند CodeVision و BASCOM. شما با یادگیری دقیق مطالب این دوره علمی را بدست میاورید که با کمک آن در بازارکار درآمد میلیونی داشته باشید و همچنین با شرکت در مسابقات و در صورت برنده شدن می‌توانید چندین برابر هزینه ثبت نام در دوره را بدست بیاورید. تفاوت‌های زیادی بین اینتل و ARM وجود دارد، اما تفاوت اصلی در مجموعه دستورالعمل آن‌ها است. پردازنده‌های CISC عمدتاً در رایانه‌های شخصی معمولی، ایستگاه‌های کاری و سرورها استفاده می‌شوند. پردازنده Arm یکی از خانواده واحدهای پردازش مرکزی (CPU) به‌حساب می‌آید که بر اساس معماری کامپیوتر مجموعه دستورات کاهش یافته (RISC) برای پردازنده‌های کامپیوتری است.

زبان C یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی محبوب و قدرتمند است که در بسیاری از برنامه‌های میکروکنترلر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این زبان به علت قابلیت پرتابلی بالا و عملکرد بهینه، انتخاب اول برای توسعه برنامه‌های میکروکنترلری است. در این مقاله، به طور جامع و کامل، آموزش زبان c برای میکروکنترلر را ارائه خواهیم داد. علاوه بر آشنایی با اصول و مفاهیم پایه‌ای زبان C، به تکنیک‌ها و روش‌هایی نیز پرداخته خواهد شد که برنامه‌نویسان را در توسعه برنامه‌های میکروکنترلری کارآمدتر و موفق‌تر سازد. نام بهتری که برای این روش می توان پیشنهاد داد GPOS است به مفهوم سیستم عامل همه منظوره که سر نام کلمات General Purpose Operating System است.

این مقاله به آموزش برنامه نویسی میکروکنترلر هاي AVR به زبان C توسط نرم افزار CodeVision می پردازد. اگر علاقند به یادگیری برنامه نویسی میکروکنترلرهای AVR  به زبان #سی در محیط کدویژن هستید این نوشته را در میکرو دیزاینر الکترونیک از دست ندهید. در فصل‌های قبل راه‌اندازی پریفرال‌ها بدون هیچ ابزار کمکی دیگری فقط توسط رجیسترهای CMSIS و درایور LL انجام شد. در حقیقت، باید خودمان با توجه به فایل‌های راهنمای میکروکنترلر، تمام تنظیمات را برای راه‌اندازی یک پریفرال خاص انجام دهیم. اما با استفاده از ابزار گرافیکی STM32CubeMX می‌توان این قدم را به صورت گرافیکی و خیلی سریع‌تر انجام داد. در فصل ششم آموزش برنامه‌نویسی میکروکنترلرهای STM32 ARM نحوه استفاده از STM32CubeMX برای تنظیمات اولیه پریفرال‌ها را یاد خواهیم گرفت.

علاوه بر این، طبق داده‌های گزارش‌شده توسط Grand View Research، سهم بازار میکروکنترلرهای STM32 در سال 2024 حدود 31.45 میلیارد دلار پیش‌بینی شده و این مقدار با نرخ سالانه  11.7 درصد افزایش پیدا خواهد کرد. از این رو، یادگیری عمیق و اصولی برنامه‌نویسی میکروکنترلرهای STM32 بر همه مهندسین برق و الکترونیک و علاقه‌مندان ضروری است. همچنین، داشتن مهارت حرفه‌ای در برنامه‌نویسی میکروکنترلرها، علاوه بر افزایش اعتماد به نفس، منجر به افزایش فرصت‌های شغلی با درآمد بیشتر خواهد شد. این دوره برای تمام دانشجویان، علاقه‌مندان به الکترونیک و برنامه نویسی و حتی افرادی که مشغول طراحی هستند و می‌خواهند توانایی خود را بالا ببرند و خود را به شخصی کلیدی در برنامه نویسی میکروکنترلرها تبدیل کنند مناسب است. پس از تسلط بر مفاهیم پایه، می‌توانید پروژه‌های پیچیده‌تر را پیاده‌سازی کنید. به‌عنوان مثال، طراحی ربات‌ها، سیستم‌های کنترل خودکار یا دستگاه‌های اینترنت اشیاء (IoT) با استفاده از میکروکنترلر ARM می‌تواند گام بعدی شما باشد.

علاوه بر این، معماری ARM به طور خاص برای طراحی سیستم‌های با مصرف انرژی کم بهینه شده است، که این ویژگی باعث می‌شود میکروکنترلرهای ARM گزینه مناسبی برای پروژه‌های سیار و دستگاه‌های با باتری باشد. کاربرد فراوان و گسترده میکروکنترلر‌های در کسب و کارها و صنایع مختلف سبب شده است که افراد بسیاری، در پی یادگیری و آموزش میکروکنترلر باشند. از طرفی محدودیت‌های زمانی و مشغله‌های فراوان افراد، آن‌ها را به شرکت در دوره‌های آموزش آنلاین میکروکنترلر علاقه‌مند کرده است. در صورتی که شما هم به شرکت در دوره‌های آموزش میکرو کنترلر به صورت آنلاین علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌شود که مرکزی معتبر و استادی حرفه‌ای بیابید و در دوره‌های آموزشی چنین مراکزی شرکت کنید. میکروکنترلر در هر وسیله الکتریکی که اطلاعات را ذخیره، اندازه‌گیری، نمایش یا محاسبه می‌کند وجود دارد و در سیستم‌های توکار استفاده می‌شود. پردازنده (CPU) قلب این قطعه است که وقتی ورودی از طریق پین‌های ورودی و دستورالعمل‌ها از طریق برنامه‌ها آماده باشد، داده‌ها را بر اساس آن پردازش می‌کند و در خروجی ارائه می‌دهد.

برنامه‌نویسی برای میکروکنترلرها با استفاده از کامپیوترها انجام شده و سپس برنامه به حافظه میکرو انتقال داده می‌شود. برای این کار لازم است نرم‌افزار کامپایلر مناسب و خاصی را به کار بگیرید تا برنامه تبدیل به زبان قابل فهم ماشین شود. این محیط توسعه به شما کمک می‌کند تا به راحتی کدها را نوشته، تست کنید و آن‌ها را روی میکروکنترلر بارگذاری کنید. قبل از شروع به برنامه‌نویسی، اولین قدم این است که با معماری میکروکنترلر ARM آشنا شوید. میکروکنترلرهای ARM بر اساس معماری RISC (Reduced Instruction Set Computing) طراحی شده‌اند که به پردازش سریعتر و مصرف انرژی پایین‌تر منجر می‌شود.

این قطعه‌ها بر اساس برنامه دریافتی خود ولتاژهای الکتریکی را روی پایه‌ها به شکل خروجی ایجاد کرده و بدین شکل می‌توانند دستگاه‌ها و مدارهای الکترونیکی را به شکل کاملی کنترل کنند. در ادامه به بررسی آموزش مقدماتی میکروکنترلر avr و مراحل گام‌به‌گام برای برنامه‌نویسی پرداخته‌ایم؛ بنابراین تا انتها با ما همراه شوید. آموزش میکروکنترلر راهی ارزشمند برای یادگیری مفاهیم الکترونیک و برنامه‌نویسی و آماده‌سازی برای پروژه‌های حرفه‌ای است. با انتخاب دوره مناسب و تمرین عملی، می‌توانید مهارت‌های خود را به سطح جدیدی ارتقا دهید. میکروکنترلرهای ARM به دلیل قدرت پردازش بالا و مصرف انرژی کم، در پروژه‌های صنعتی و حرفه‌ای استفاده می‌شوند. دوره‌های آموزش میکروکنترلر ARM به یادگیری معماری پیچیده‌تر و برنامه‌نویسی پیشرفته‌تر می‌پردازند.

صنعت تولید و ساخت یا واحد تولیدی در زمینه تحقیق و توسعه و مهندسان مربوطه در هر حوزه الکترونیکی موردنیاز هستند. در نهایت، در فصل آخر آموزش برنامه‌نویسی میکروکنترلرهای STM32 ARM به چند مورد تکمیلی خواهیم پرداخت. با این تایمرها می‌توان زمان و تاریخ واقعی را با دقت بالایی همواره ثبت کرد و حتی ریست‌کردن میکروکنترلر باید ریست‌شدن تایمر نمی‌شود. با استفاده از این تایمرها می‌توان در صورتی که اجرای بخشی از برنامه‌ی داخل میکروکنترلر بیش از حد طولانی شد و یا زودتر از حد لازم طول کشید، میکروکنترلر را ریست نمود. در نهایت، در بخش آخر این فصل هم نحوه تولید کد C توسط نرم‌افزار MATLAB برای انجام عملیات‌های ریاضی پیچیده توضیح داده خواهد شد.

بهینه‌سازی کدها و استفاده از تایمرها باعث می‌شود که برنامه‌ها با مصرف انرژی کمتر و بهره‌وری بیشتری اجرا شوند. تایمرها همچنین برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر عملکرد میکروکنترلرها، مانند ایجاد تاخیر و کنترل زمان، استفاده می‌شوند. برای افرادی که به تحقیقات علمی و توسعه تکنولوژی علاقه دارند، استفاده از میکروکنترلرها در پروژه‌های R&D می‌تواند گزینه‌ای جذاب باشد. با انجام پروژه‌های تحقیقاتی، می‌توانید مهارت‌های خود را در حل مسائل پیچیده به چالش بکشید و در نهایت به نوآوری‌های جدید دست یابید. این سری آموزش‌ها را می‌توان کامل‌ترین آموزش‌های موجود در خصوص میکروکنترلر AVR دانست که با صرف زمان بسیار و با کیفیت بالا تهیه شده است و به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داده است. سیسوگ در سری جدید مجموعه مقالات خود با عنوان ” آموزش میکروکنترلر AVR ” قصد دارد میکروکنترلر AVR را که طرفداران بسیار زیادی دارد به صورت جامع آموزش دهد؛ بنابراین در مجموعه آموزش میکروکنترلر AVR با سیسوگ همراه باشید.

یکی از محبوب‌ترین محیط‌ها برای این کار، Keil MDK است که امکانات مختلفی برای کدنویسی و شبیه‌سازی فراهم می‌کند. همچنین می‌توانید از STM32CubeIDE برای برنامه‌نویسی میکروکنترلرهای STM32 استفاده کنید. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا به راحتی کدهای خود را نوشته و تست کنید. آموزش میکروکنترلر ARM در پروژه‌های عملی یکی از بهترین روش‌ها برای تسلط بر این تکنولوژی قدرتمند است. با استفاده از میکروکنترلر ARM، می‌توانید پروژه‌های پیچیده‌ای را طراحی و پیاده‌سازی کنید که در صنایع مختلف کاربرد دارند. از گوشی‌های هوشمند گرفته تا سیستم‌های کنترل صنعتی، استفاده از میکروکنترلرهای ARM در حال گسترش است و آموزش این میکروکنترلر می‌تواند شما را در این مسیر حرفه‌ای یاری کند.

با استفاده از منابع آموزشی مناسب، انجام پروژه‌های عملی و یادگیری مستمر، می‌توانید به یک متخصص حرفه‌ای در این زمینه تبدیل شوید. یادگیری میکروکنترلر نه‌تنها به شما امکان می‌دهد که پروژه‌های خود را به‌طور مستقل اجرا کنید، بلکه می‌تواند در دنیای شغلی نیز به‌عنوان یک مهارت بسیار ارزشمند به شما کمک کند. بنابراین، با تمرکز و پشتکار، از یادگیری میکروکنترلر لذت ببرید و به گسترش مرزهای دانش و خلاقیت خود ادامه دهید. آموزش میکروکنترلر AVR دانش و مهارت‌هایی را در مورد نحوه کار بر روی میکروکنترلر مجازی RISC پیشرفته یا AVR ارائه می‌دهد. در این آموزش، افراد در مورد فناوری میکروکنترلر AVR Atmel، معماری، نمودار پین، زبان assembly و همچنین، وقفه‌ها و تایمرها یاد می‌گیرند. هدف اصلی این دوره، ارائه دانش قوی درباره میکروکنترلرهای AVR و همینطور برنامه‌نویسی آن‌ها است تا فرد بتواند پروژه‌های بلادرنگ (real time) را بر روی سیستم‌های Emebdded طراحی کند.

شرکت Microchip در سال ۱۹۹۳ نخستین میکروکنترلر تولیدی خود را با نام PIC1650 به بازار ارائه کرد. در حال حاضر میکروکنترلرهای قدرمند PIC شرکت میکروچیپ در دستگاه‌های مختلف بسیاری نظیر لوازم خانگی، وسایل بازی و سرگرمی، تجهیزات صنعتی، لوازم و ادوات پزشکی، صنایع اتومبیل و حمل و نقل و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. روشی که بسیاری از افراد برای یادگیری و آموزش میکرو کنترلر در پیش می‌گیرند و اکثراً از آن رضایت دارند، روش آموزش آنلاین است. در این روش، افراد از سراسر جهان می‌توانند در دوره ثبت نام کنند و در هر ساعت از شبانه‌روز که تمایل دارند، ویدیوهای دوره را تماشا کنند. مزیت اصلی کلاس‌های حضوری این است که دانشجویان می‌توانند پرسش‌های خود را از استاد دوره بپرسند و فوراً جواب بگیرند.

در این مقاله، ابتدا مفاهیم پایه و اصول هر پروتکل را توضیح می‌دهیم و سپس نحوه‌ی استفاده از آن‌ها در میکروکنترلرهای AVR را با جزئیات بررسی می‌کنیم. آموزش و مقایسه پروتکل‌های UART، I2C و SPI در میکروکنترلر های AVR ، از جمله ابزارهای کلیدی در دنیای الکترونیک و سیستم‌های میکروکنترلری هستند. این پروتکل‌ها امکان ارتباط بین میکروکنترلرها، ماژول‌ها و سنسورها را فراهم می‌کنند و در پروژه‌های مختلف، از کاربردهای صنعتی گرفته تا گجت‌های هوشمند، نقش حیاتی دارند. در این مقاله، نحوه‌ی عملکرد، راه‌اندازی و کاربرد هر یک از این پروتکل‌ها در میکروکنترلرهای AVR را به صورت دقیق بررسی می‌کنیم. کارآموزی مهندسی الکترونیک یوبرد، خدمتی به منظور افزایش سطح دانش علمی و عملی علاقه مندان به زمینۀ طراحی محصولات مبتنی بر میکروکنترلر است. یوبرد به‌عنوان یکی از پیشگامان آموزش و اجرای پروژه‌های مهندسی الکترونیک، فرصتی منحصر‌به‌فرد برای علاقه‌مندان به این حوزه فراهم کرده است.

در صورتی که در یک دوره آموزشی حرفه‌ای و معتبر شرکت کنید، می‌توانید تمرین‌هایی که استاد در طول دوره به شما می‌دهد را برای او ارسال کنید و مدرک معتبر دوره را بگیرید. با استفاده از این مدرک معتبر می‌توانید در شرکت‌های مختلفی استخدام شوید و شروع به کار کنید. اندازه کوچک‌تر، پیچیدگی کمتر و مصرف انرژی کمتر آن‌ها را برای دستگاه‌های کوچک‌تر مناسب می‌کند. با توجه به توضیحات داده شده و معرفی فصل‌هایی که در این دوره آموزشی ارائه می‌شود، دوره پیش رو را می‌توان آموزشی جامع برای افراد علاقه‌مند به یادگیری میکروکنترلر ARM دانست. زبان اسمبلی نوعی زبان برنامه نویسی سطح پایین برای کامپیوتر یا هر دستگاه قابل‌برنامه‌ریزی دیگری است که نزدیک‌ترین زبان به زبان ماشین به‌حساب می‌آید.

این دستگاه‌ها از نظر کوچک بودن اندازه، پردازش قوی، و مصرف انرژی کم بسیار عالی هستند. برای توسعه برنامه‌هایی که بر روی میکروکنترلرها اجرا می‌شوند، زبان‌های برنامه‌نویسی خاصی به کار گرفته می‌شوند. زبان C با ویژگی‌ها و قابلیت‌های خود، انتخاب مناسبی برای توسعه برنامه‌های میکروکنترلری است. این شرکت برای برنامه‌نویسی میکروکنترلرهای خود مجموعه نرم افزارهای MPLAB را در دو گروه اصلی کامپایلر و رابط کاربری ارائه کرده است. ارتباط میکروکنترلرها با برقراری ارتباط از طریق پایه‌ها بوده و جریان‌های الکتریکی و ولتاژهایی را روی پایه‌های خود به‌ عنوان ورودی دریافت می‌کنند.


برنامه نویسی ربات ثبت نام